Módní příběh s Rebeccou

Módní příběh s Rebeccou
27. února 2024

Uvažovali jste někdy o tom, že by místo šperků v tvorbě vašeho outfitu hrálo klíčovou roli právě spodní prádlo? V módním příběhu se Rebecca Glihova odvážně pohrávala s stylovými kombinacemi.

Jak bys se představila? 

Jsem Rebecca Glihova. Miluji a dýchám módu. Odjakživa vyjadřuji sama sebe prostřednictvím oblečení a není dne, kdy by mi dobře vybraný outfit nezlepšil náladu a nenaplnil energií. Pokud bych měla shrnout: Jsem dívka, která miluje módu, influencerka a stylistka.

 

Jaký je tvůj styl oblékání?  

Můj styl oblékání je kombinací klasiky a aktuální módní trendy, s jistým vlivem osmdesátých a devadesátých let. Ráda přemýšlím mimo zaběhlé standardy a vybírám různé kousky, které pak kombinuji do jedinečných outfitů. Co mají společného, je jejich schopnost být klasické a přesto moderní, ať už se jedná o základní kousky nebo módní trendy.

Který kus spodního prádla by neměl chybět v žádném šatníku? 

Bezšvové kalhotky jsou kousek, který by měla mít každá žena.

 

Který je tvůj nejoblíbenější kus spodního prádla? 

Černé sexy kalhotky.

Co inspirovalo tvůj výběr pro focení pro Lisca? 

Rozhodně jsem chtěla ukázat, kdo jsem a jaký je můj styl oblékání. Ve stylizacích lze spatřit hodně vintage prvků, což jsou momentálně mou nejoblíbenější volbou. Inspiruje mě mužský styl, především oversize blejzry, osmdesátá léta – kožená bunda, podšité ramena a zlaté doplňky v kombinaci s trendy, které právě nyní můžeme vidět na módních přehlídkách.

 


© 2023 Lisca. Všechna práva vyhrazena.